Η Άντρη Καραντώνη για την LCN

Δεν υπάρχει όριο στην φιλοσοφία της επιτυχίας μας .


Η Άντρη Καραντώνη το νέο πρόσωπο της LCN, αντικατοπρίζει απόλυτα την φιλοσοφία της LCN. " Με την Άντρη είχαμε μια καταπληκτική συνεργασία. Η Άντρη έχει το ήθος και την επαγγελματικότητα που θέλαμε για την καμπάνια αυτή και συνεργαστήκαμε με ενθουσιασμό και αγάπη για να δείξουμε στον κόσμο την ποιότητα των gels της LCN. Ένα κομμάτι της καμπάνιας μας στόχο έχει να ενημερώσει και να αφυπνήσει τον καταναλωτή για τα προιόντα που χρησιμοποιεί στα νύχια του" σημειώνει η κα Ελένη Χαραλάμπους - Διευθύντρια της Relia.  Η Ειρήνη Κυριάκου - Nail & Make-up trainer της Relia αναφέρει, 'Η Άντρη έχει το πρόσωπο και την ζωντάνια για να αντιπροσωπεύσει την LCN. Η φωτογράφηση ήταν εξαιρετική, το ίδιο και τα γυρίσματα για το τηλεοπτικό. Κατάφερε να πιάσει ακριβώς τον παλμό της μάρκας μας και τα gels δείχνουν ακριβώς αυτό που θέλαμε. Την εξαιρετική τους ποιότητα στο χρώμα και τη διάρκεια. Είναι καιρός οι καταναλωτές να ξέρουν τι βάζουν στα νύχια τους'.


Εμείς δεν κάνουν κανένα συμβιβασμό όσον αφορά την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας . Τα gels (φωτοπολυμεριζόμενα συστήματα ρητίνης)  νυχιών είναι ακόμα αξεπέραστα σε όλο τον κόσμο . Εξασφαλίζουν τη θέση μας ως η πιο καινοτόμος εταιρεία στην αγορά .


Η ικανοποίηση των εκατοντάδων χιλιάδων πελατών σε όλο τον κόσμο , καλύπτοντας τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις τους, είναι ο κύριος στόχος των προσπαθειών μας . Η LCN είναι ο ειδικός στη δημιουργία νυχιών , καθώς και περιποίησης χεριών και ποδιών και νυχιών. Παρέχει λύση για κάθε πρόβλημα .


Η συνεχιζόμενη συνεργασία της in-house ομάδα έρευνας και ανάπτυξης μας με διεθνούς φήμης χημικούς, ειδικούς και πανεπιστήμια έχει αποτέλεσμα σε καινοτόμα προϊόντα και εξελίξεις προϊόντων ορόσημο σε όλες τις κατηγορίες . Η μάρκα προϊόντων LCN παρέχει κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία,  οποία είναι μοναδική σε όλο τον κόσμο , και είναι η εγγύηση σας για τέλεια αποτελέσματα και  ασφάλεια.


Η LCN είναι ο ειδικός στη δημιουργία νυχιών , καθώς και περιποίησης χεριών και ποδιών και νυχιών. Παρέχει λύση για κάθε πρόβλημα.


Photography - Παναγιώτης Μηνά
Make-up - Ειρήνη Κυριάκου, με προιόντα της Make-up studio
Styling - Shona Muir
Nails - Ειρήνη Κυριάκου, με gels της LCN
Hair Styling - Στέλιος Γιαννακάκης
Filming - Galinis studio/Galinis Crew
Video editing - MediaBox 
Creative Direction - Relia Inhouse Marketing Department
Photography Backstage of TV Advert - Christina Charalambous