Σεμινάρια εκμάθησης τεχνητών νυχιών και Gel

Εδώ και περισσότερο από 10 χρόνια η Relia επαιδεύει στον τομέα των τεχνητών νυχιών και gels. Αντιπροσωπεύοντας δύο από τις καλύτερες και μεγαλύτερες μάρκες στο είδος τους προσφέρει την καλύτερη εκπαίδευση και βοήθεια. Τα σεμινάρια μας θεωρούνται πλέον ίσως τα καλύτερα στην αγορά μιας και η ύλη που ακολουθάται είναι από την LCN Γερμανίας και Akzentz Καναδά. Επίσης στο τέλος της εκπαίδευσης απονέμονται και τα ανάλογα διπλώματα των εταιρειών. 
 
Η τεχνολογία της LCN για τα gels στα νύχια δεν είναι η ίδια με τα παραδοσιακά gels. Με τα gels LCN τα νύχια είναι επιπλέον ευέλικτα και δεν είναι σκληρά και στην πραγματικότητα εμποδίζετε το σπάσιμο. 

Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται έχει κατασκευαστεί με βάση τα πορίσματα της Οδοντιατρικής και έτσι καθιστά τα νύχια LCN διαφορετικά από οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Συμπεριφέρονται όπως τα υφιστάμενα νύχια σας, καθώς το υλικό που χρησιμοποιείται δεν λεκιάζει και δεν είναι πορώδες, κάτι το οποίο αποτρέπει τυχόν λοιμώξεις από μύκητες και καταπολεμεί κάθε υπάρχουσα κατάσταση.

Διάρκεια - Λάμψη - Ασφάλεια

Για πληροφορίες πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ή να πάρετε πληροφορίες για τα σεμινάρια, την ύλη και τις τιμές τηλεφωνείστε στο 22 45 45 54