Πώς να δημιουργήσετε Medical Spa στο Ινστιτούτο Αισθητικής που διαθέτετε

Πώς να δημιουργήσετε Medical Spa στο Ινστιτούτο Αισθητικής που διαθέτετε

20 September 2017

Υπάρχει ένα νέο φαινόμενο στην αγορά το οποίο στρέφεται προς τις μη-χειρουργικές θεραπείες με άμεσα αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη ιδέα έχει γίνει φυσική εξέλιξη την οποία πολλοί αισθητικοί έχουν λάβει υπόψη και την υιοθετούν για επιπλέον εισόδημα στην επιχείρησή τους.

 

Η Άνοδος του MedicalSpa

 

Οι αισθητικοί πλέον εξελίσσουν τις υπηρεσίες τους με τη χρήση τεχνολογίας και νέες μεθόδους. Οι μέθοδοι αυτοί περιλαμβάνουν τη χρήση ράδιο-συχνοτήτων, λέιζερ, υπέρυθρο φως, προϊόντα αντιγήρανσης, μεσοθεραπεία, πίλινγκ με τη χρήση διαμαντιών, και  τεχνολογία εκπομπής έντονου παλμικού φωτός (IPL) τα οποία υπόσχονται να αλλάξουν τον κόσμο της ομορφιάς.  Αρκετοί πλέον επιλέγουν να προσφέρουν υπηρεσίες ιατρικού Spa εντός στην ήδη υπάρχουσα επιχείρησή τους ούτως ώστε να αυξήσουν τα έσοδα τους και να αντέξουν τον ανταγωνισμό.

 

Πώς ένα Medial Spa μπορεί να σας ωφελήσει

 

Για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί και να έχετε κέρδος, τα προαναφερθέντα στοιχεία είναι ένας καλός λόγος για τους Ιδιοκτήτες Ινστιτούτων Ομορφιάς να αναθεωρήσουν και να εντάξουν μία γωνία Medical Spa στην ήδη υπάρχουσα επιχείρησή τους. Ωστόσο η προηγμένη τεχνολογία έχει επίσης βοηθήσει τις αισθητικούς από διαφορετικούς τομείς να έχουν επιπλέον εισόδημα με το να διεξάγουν μία σειρά από μη-χειρουργικές επεμβάσεις με υψηλό εισόδημα, δημιουργώντας  βιομηχανίες όπως θεραπείες με καλλυντικά, ομορφιάς, και βελτίωση σώματος.

 

Σχεδιάστε Προσεκτικά την Επέκταση για Μεγιστοποίηση του Κέρδους

 

Αν επιθυμείτε να επεκταθείτε στο χώρο του Medical Spa, τότε θα πρέπει να κατανοήσετε τι χρειάζεστε για να το επιτύχετε.  Επιπλέον για να μάθετε και να αποκτήσετε την απαραίτητη εκπαίδευση για τις θεραπείες που σχεδιάζετε να προσφέρετε στις υπηρεσίες σας στο ιατρικό Spa, λάβετε υπόψη τα ακόλουθα για να είστε σίγουροι πως λαμβάνετε τις σωστές αποφάσεις που θα σαν βοηθήσουν να επιτύχετε:

 

Χρόνος - Η επιτυχία για να ξεκινήσετε ένα Medical Spa έγκειται στην σωστή διοίκηση και στον καλό σχεδιασμό. Θα πρέπει επίσης να δεσμεύσετε ένα μέρος του χρόνου σας, κυρίως στην αρχή για να εξασφαλίσετε ένα επιτυχημένο Medical Spa. Αφιερώστε χρόνο για να αξιολογήσετε το ήδη υπάρχον πρόγραμμά και διαθεσιμότητά σας για να βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε το χρόνο για να επενδύσετε σε αυτό το εγχείρημα. 

 

Χρήματα - Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε πως διαθέτετε το απαραίτητο κεφάλαιο ή μιλήστε με την τράπεζά σας. Ακόμα και αν διαθέτετε τον απαιτούμενο χώρο, ίσως να χρειαστεί να τον ανακαινίσετε και να τον επιπλώσετε για να φαίνεται πιο επαγγελματικός.  Λάβετε υπόψη ότι πιθανόν να χρειαστεί να προσλάβετε νέες υπαλλήλους και να διαχειριστείτε αυτό το τμήμα.

 

Έρευνα - Όπως κάθε νέο επιχειρηματικό εγχείρημα, θα πρέπει να κάνετε εκτενή έρευνα αγοράς στην γύρω περιοχή. Θα σας βοηθήσει να καθορίσετε τα δυνατά σας σημεία, ευκαιρίες και απειλές. Βεβαιωθείτε επίσης να διεξάγετε έρευνα σχετικά με τις τάσεις της αγοράς στη συγκεκριμένη βιομηχανία - η συγκέντρωση και ανάλυση βασικών πληροφοριών όπως δημογραφικών και άλλων οικονομικών παραγόντων οι οποίοι πιθανότατα να έχουν επίδραση στην επιτυχία σας.  Σιγουρευτείτε πως δεν θα φέρετε τεχνολογία που έχει κορεστεί στην αγορά. 

 

Μάρκα - Καθορίστε τους παράγοντες που θα κάνουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει από τα άλλα Medical Spa. Η δυνατή μάρκα αποτελεί το κλειδί. Η χρήση τελευταίας τεχνολογίας από εταιρίες οι οποίες διαθέτουν εμπειρία και επιπλέον αναπτύσσουν και διενεργούν κατάλληλες τεχνικές marketing για να ανταγωνιστούν στην αγορά.

 

Το χτίσιμο ενός Medical Spa μέσα στο ήδη υπάρχον ινστιτούτο σας είναι μεγάλο εγχείρημα, αλλά με το σωστό σχεδιασμό και την κατάλληλη στρατηγική τα αποτελέσματα μπορεί να είναι κερδοφόρα. Μιλήστε με τους επαγγελματίες μας σχετικά με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και των Cosmeceutical εταιρειών που διαθέτει η Relia στο 22454554.

 

Article Categories