Ο Dr.Lance H.Brown επικυρώνει τα αντιηλιακά Ηampton Sun

Ο Dr.Lance H.Brown επικυρώνει τα αντιηλιακά Ηampton Sun

7 April 2017

 

Ο Dr.Lance H.Brown εγκρίνει τα αντιηλιακά προϊόντα της Ηampton Sun, τόσο για την αποτελεσματικότητά τους όσο και για το σεβασμό τους προς το δέρμα. Ο εν λόγω γιατρός είναι αναγνωρισμένος από το περιοδικό New York Magazine ως ένας από τους καλύτερους  γιατρούς της Νέας Υόρκης για το έτος 2016.

 

Αναφέρει συγκεκριμένα «συστήνω ιδιαίτερα τα αντιηλιακά προϊόντα της Hampton Sun. Περιλαμβάνουν τεχνικές εξελίξεις που αποδίδονται στην Polycrylene, ένα μοναδικό και καινοτόμο συστατικό που βοηθάει στην ενίσχυση της δύναμης του SPF και βελτιώνει την αδιάβροχη ικανότητά του, ενώ ταυτόχρονα πληρεί τις αντιηλιακές απαιτήσεις της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Η Polycrelene είναι ένας φωτο-σταθεροποιητής που επιτρέπει στα αντιηλιακά Hampton Sun να διατηρούν τη μέγιστη προστασία ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες UVA & UVB.»

 

Ο Dr. Brown είναι επίσης εκπαιδευτικός. Επί του παρόντος εκπαιδεύει θεράποντες ιατρούς ως Κλινικός Βοηθός Καθηγητή Δερματολογίας της Ιατρικής Σχολής του Παν/μιου της Νέας Υόρκης (NYU). Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ο Dr. Brown είχε εκλεγεί στην Alpha Omega Alpha Medical Honor Society του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε την πρακτική του εξάσκηση στον τομέα της Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο του Yale και συνέχισε στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι στο Τμήμα Δερματολογίας και Δερματολογικής Χειρουργικής, όπου διέπρεψε τόσο στις αισθητικές επεμβάσεις όσο και στη θεραπεία του καρκίνου του δέρματος, κερδίζοντας την αριστεία στα βραβεία Δερματοχειρουργικής. Σήμερα, είναι ένας από τους κορυφαίους  εμπειρογνώμονες της Μικρογραφικής Χειρουργικής του Mohs, μια τεχνική ακριβείας για την αφαίρεση καρκινωμάτων του δέρματος, η οποία διατηρεί παράλληλα τους περιβάλλοντες υγιείς ιστούς.

 

«Ως χειρούργος δερματολόγος συμβουλεύω καθημερινά τους ασθενείς σχετικά με τα ιατρικά και αντι-γήραντικά οφέλη που συνδέονται με την προστασία του δέρματος από τον ήλιο. Θα ήθελα να συστήσω την αντιηλιακή σειρά προϊόντων της Hampton Sun, για τη δύναμη του εύρους του φάσματος τους, την απαλή αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα και την εύκολη εφαρμογή τους  η οποία ενθαρρύνει την τακτική χρήση τους».

 

Βρείτε τα αντιηλιακά της Hampton μόνο στα καλύτερα Resort Spa, Elite Beauty Salons & Concept Stores.

 

 

Βρείτε τα αντιηλιακά της Hampton μόνο στα καλύτερα Resort Spa, Elite Beauty Salons & Concept Stores. 

 

 

Article Categories