Η αγορά αντρικών προιόντων, είναι το μέλλον. Αξίζει δισεκατομμύρια.

Η αγορά αντρικών προιόντων, είναι το μέλλον. Αξίζει δισεκατομμύρια.

22 February 2017

Ο άντρας και τα προιόντα που τον αφορόυν, είναι σήμερα μια τεράστια αγορά και οι έξυπνοι επαγελματίες που προσφέρουν σωστές θεραπείες και προιόντα έχουν μόνο να κερδίσουν από αυτό.

 

Ο επιχειρηματικός κλάδος ανδρικής περιποίησης έχει ανθήσει. Το Mrporter.com, πολυτελές κατάστημα λιανικού εμπορίου για άντρες στο διαδίκτιο, ανέφερε 300% αύξηση στα προϊόντα ανδρικής ομορφιάς και περιποίησης για το 2015, μία κατηγορία που προστέθηκε στον ιστότοπο πριν δύο χρόνια.  Αλλά το 2015 ήταν μια χρονιά σταθμός, όπου οι άνδρες ξόδεψαν περισσότερα χρήματα σε ειδικά προϊόντα περιποίησης από ότι σε προϊόντα ξυρίσματος. Η αγορά εξακολουθεί να μεγαλώνει.

 

Είναι ένας ευρύς κλάδος, και με αρκετά εντυπωσιακά νούμερα. Καταλαβαίνετε γιατί ο κόσμος ενθουσιάζεται και εστιάζει σε μία παγκόσμια  αγορά της οποίας η αξία υπολογίζεται σε 14.8δις για φέτος. Οι άνδρες αρχίζουν να αποκτούν  όλο και περισσότερες γνώσεις ομορφιάς και έχουν αρχίσει να δίνουν περισσότερη προσοχή στην εμφάνισή τους: η περιποίηση μαλλιών είναι η μεγαλύτερη κατηγορία, με τα προϊόντα για το  ξύρισμα και το μούσι να έρχονται δεύτερα. Ωστόσο, οι γυναίκες εξακολουθούν να διαδραματίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην εν λόγω αγορά. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών εξακολουθεί να αγοράζει σειρές ανδρικής περιποίησης ως δώρα ή για τους συντρόφους τους.

 

Δεν χρειάζεται να αναρωτηθούμε αν υπάρχει ακόμα κάποιο είδος κοινωνικού στίγματος για τον άνδρα που προσέχει υπερβολικά πολύ την εμφάνισή του– αφου δεν υπάρχει ακόμα η αντίληψη ότι ένας άνδρας δεν θα φορούσε ενυδατική κρέμα., και ευτυχώς. Όλο και περισσότεροι άνδρες σήμερα επισκέπτονται Spa και ινστιτούτα ομορφιάς είτε για μια περιποίηση προσώπου ή για θεραπεία σώματος ή μασάζ. Εσείς προσφέρετε αρκετές υπηρεσίες για την ανδρική αγορά; Καλύτερα να το κάνετε εμπρόθεσμα και όχι όταν ο καθένας θα προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες. Στην εταιρία μας βλέπουμε μια αύξηση στη ζήτησ των αντρικών προιόντων περιποίησης προσώπου που αγγίζει το 190% κατά το 2016 ενώ οι επαγγελματίες πελάτες μας που προσφέρουν θεραπείες και προιόντα για τον άντρα έχουν μια μέση αύξηση του 34%. Εντυπωσιακά νούμερα που μας εκπλήσσουν ευχάριστα. 

 

Μιλήστε μας σήμερα για να εξερευνήσετε την ανδρική σειρά θεραπειών της PHYTOMER HOMME, της ELEMIS MEN και της HOMMER(για μούσι και μαλλιά) και όλες τις δυνατότητες που μπορεί να προσθέσει στο ινστιτούτο ομορφιάς, στο Spa ή στο κουρείο σας. Καλέστε στο 22454554 για να μιλήσετε με έναν από τους επαγγελματίες μας.

Article Categories