Η συνεχής εκπαίδευση για ένα spa είναι το μέλλον

Η συνεχής εκπαίδευση για ένα spa είναι το μέλλον

23 March 2017

 

Είναι ιδιαίτερης σημασίας για τους αισθητικούς να συνεχίζουν να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους. Όση αυτοπεποίθηση και αν νιώθει η θεραπεύτρια με την εκτέλεση μιας θεραπείας μασάζ ή περιποίησης προσώπου, μπορεί να επωφεληθεί από τη συνεχή εκπαίδευση με διάφορους τρόπους. Εκπαίδευση δεν είναι μόνο η τεχνική.

 

Το περιβάλλον του spa μεταβάλλεται διαρκώς - Οι πελάτες έχουν νέες προσδοκίες, οι χώροι εξοπλίζονται με νέες τεχνολογίες και οι τεχνικές πρέπει να ακολουθούν τις νέες τάσεις.

 

Η ρουτίνα αποτελεί το χειρότερο εχθρό - Οι επαναλαμβανόμενές πράξεις μπορεί να δημιουργήσουν έλλειψη ενδιαφέροντος  και έλλειψη συγκέντρωσης.

 

Η έρευνα στο μυαλό, στο σώμα και στη ψυχή εξελίσσεται διαρκώς - Η δουλειά ενός επαγγελματία αισθητικού δεν περιστρέφεται αποκλειστικά και μόνο γύρω από το  μασάζ και τις θεραπείες προσώπου. Είναι ένα περίπλοκο επάγγελμα το οποίο απαιτεί συναισθηματική, διανοητική και πνευματική εγρήγορση.

 

Αίσθηση απομόνωσης - Ένα κέντρο ευεξίας  μπορεί να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες του με το να απασχολεί μια ομάδα από θεραπευτές που να είναι επαγγελματίες, αφοσιωμένοι και να κατέχονται με πάθος για τη δουλειά τους. Πιστεύουμε ότι πίσω από ένα επιτυχημένο κέντρο ευεξίας, υπάρχει πάντα μια επιτυχημένη ομάδα που είναι συνεπής και σε θέση να παραδώσει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

 

Η συνεχής εκπαίδευση επιτρέπει στους θεραπευτές να συμβαδίσουν με το περιβάλλον που λειτουργούν, και τους επιτρέπει να είναι σε εγρήγορση και παθιασμένοι με τη δουλειά; αυτό σημαίνει ότι αν κάνουν κάτι που τους κάνει ευτυχισμένους, η ευτυχία αυτή μεταδίδεται στους πελάτες. Νέες προκλήσεις εμπνέουν τους θεραπευτές και τους αναγκάζουν να εγκαταλείπουν τη ζώνη άνεσής τους ενώ παράλληλα οι συναντήσεις με ομοϊδεάτες τους, τους δίνει την ευκαιρία να μοιράζονται ιδέες και προτάσεις.

 

Photo Credits: ELEMIS 

Article Categories