Nail Technicians. 9 τρόποι για να αυξήσετε το εισόδημα σας.

Nail Technicians. 9 τρόποι για να αυξήσετε το εισόδημα σας.

21 February 2017

Τα ινστιτούτα νυχιών βρίσκονται παντού. Οι τιμές έχουν μείνει στάσιμες και ο ανταγωνισμός γίνεται όλο και πιο σκληρός. Τι πρέπει να κάνει στις μέρες μας μία επαγγελματίας τεχνίτης νυχιών για να κερδίσει κάτι παραπάνω; Σας παρουσιάζουμε 9 τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Ίσως να μην σας ταιριάζουν όλοι, αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάτι που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το εισόδημά σας.

 

Τα ευχάριστα νέα είναι πως δεν απαραίτητο να εργάζεστε παραπάνω ώρες· το κόλπο είναι να κάνετε πιο παραγωγικές τις ώρες που εργάζεστε. Κάποιες φορές αυτό σημαίνει να κάνετε καλύτερη χρήση των μέσων που έχετε στη διάθεση σας. Κάποιες άλλες φορές, ίσως να χρειάζεται να συγκεντρώσετε μικρούς πόρους ούτως ώστε να δημιουργήσετε ένα μεγάλο. Σε μακροχρόνιο πλάνο, αυτό σημαίνει περισσότερα χρήματα για εσάς.  

 

1. Αυξήστε τις τιμές σας. Είναι η πιο προφανής επιλογή αλλά πιθανότατα  και από τις πιο δύσκολες για να την κάνετε. Αν οι τιμές σας δεν συμβαδίζουν με τα έξοδα σας και τον πληθωρισμό, τότε το πιο σίγουρο είναι να ζημιωθείτε. Πολλοί τεχνίτες νυχιών και ιδιοκτήτες nailbar διστάζουν να αυξήσουν τις τιμές φοβούμενοι πως κάτι τέτοιο θα έδιωχνε τις πελάτισσες. Για να προσδιορίσετε αν οι υπηρεσίες σας είναι σωστά κοστολογημένες θα πρέπει να λάβετε τα εξής υπόψιν: οι τρέχουσες τιμές σας καλύπτουν τις προμήθειες, τον εξοπλισμό και το κόστος εργασίας; Παρέχουν ένα επαρκές περιθώριο κέρδους το οποίο σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο; Αντικατοπτρίζουν το ταλέντο σας, την εμπειρία, την εκπαίδευση και τη ζήτηση για τις υπηρεσίες σας; Σας παρέχουν επαρκή κεφάλαια για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας; Αν υπάρχει έστω και μία αρνητική απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα τότε θα πρέπει να αναθεωρήσετε και να αυξήσετε τις τιμές σας. Και πώς να αυξήσετε τις τιμές σας; Σφίξτε τα δόντια και ίσως  να εκπλαγείτε ευχάριστα. Ο Jesse Briggs, συνιδιοκτήτης του Yellow Strawberry Global Salons, λέει, «θα πρέπει να υιοθετήσετε μια στάση. Να είστε πρόθυμοι να ΄χάσετε πελάτισσες επειδή σταδιακά θα τις πάρετε πίσω τρεις φορές παραπάνω.»

 

2. Προσφέρετε περισσότερες υπηρεσίες. Σε μια εποχή όπου η διεξαγωγή των εμπορικών συναλλαγών σε ένα μόνο μέρος αποτελεί τον μεγάλο νικητή, μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα παρέχοντας στις πελάτισσες σας μεγαλύτερη γκάμα υπηρεσιών. Ποιες υπηρεσίες είναι σε ζήτηση και δεν τις προσφέρετε; Κάντε μια έρευνα των υφιστάμενων πελατών σας για να μάθετε ποιες νέες υπηρεσίες θα ήθελαν και να τις προσθέσετε. Κάποια σεμινάρια τα οποία παρέχουμε ίσως να σας επωφελήσουν: Microblading, Lash Extensions και μόνιμο μακιγιάζ.

 

3. Ξεκινήστε τη μεταπώληση. Αυτό πρέπει να είναι πανεύκολο. Ένα όμορφο βερνίκι νυχιών χρειάζεται πάντα ένα κραγιόν που να ταιριάζει, και οι πελάτισσες πάντα χρειάζονται μία λοσιόν χεριών.Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι οι πελάτισσές σας έχουν ήδη τις προτιμήσεις σε προϊόντα. Αν ναι, το λιανικό εμπόριο σας προσφέρει την ευκαιρία να επωφεληθείτε από αυτές τις προτιμήσεις. Μιλήστε μας για όλες τις επιλογές που έχουμε από τις μάρκες μας.

 

4. Επισκεφθείτε το λογιστή σας. Ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα είναι να ελέγχετε τις δαπάνες σας. Συνεργαστείτε με τον λογιστή σας μαζί του για να βάλει τα οικονομικά σας σε τάξη και να εξασφαλίσει ότι παίρνετε κάθε φορολογική έκπτωση που δικαιούστε. Εάν δεν έχετε λογιστή, θα πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε.

 

5. Βελτιώστε τη διαχείριση χρόνου. Χρόνος είναι ένας από τους σημαντικότερους πόρους σας, οπότε καλό θα είναι να τον αξιοποιήσετε συνετά. Όπως πολλά επαγγέλματα, η περιποίηση νυχιών σημαίνει να αξιοποιείτε το χρόνο. Η μεταβλητή είναι ο αριθμός των πελατών που «χωράνε» στις ώρες που έχετε επενδύσει. Όταν εργάζεστε αποτελεσματικά, μπορείτε να δείτε περισσότερους πελάτες και να αυξήσετε την αποδοτικότητά σας. Αλλά σωστή διαχείριση χρόνου δεν σημαίνει να κάνετε τα πάντα πιο γρήγορα- σημαίνει να εργάζεστε πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Σημαίνει ότι οργανώνετε τον τρόπο που κάνετε τα πράγματα, τον τρόπο που σκέφτεστε για την εργασία, ή, ενδεχομένως, τη σειρά στην οποία μπορείτε να κάνετε πράγματα. Κάνοντας μερικές εύκολες αλλαγές σε συνήθειες της εργασίας σας, ίσως διαπιστώσετε ότι αυξάνει την αποδοτικότητά σας.

 

6. Χρησιμοποιήστε ένα βοηθό. Ένας βοηθός μπορεί να σας βοηθήσει να επεκτείνετε την επιχείρησή σας και να προσφέρετε καλύτερη εξυπηρέτηση στους τρέχων πελάτες σας. Ένα σωστά προγραμματισμένο πρόγραμμα βοηθού θα σας επιτρέψει να κλείσετε ένα επιπλέον πελάτη κάθε ώρα, διπλασιάζοντας αποτελεσματικά την επιχείρησή σας χωρίς διπλασιασμό των δαπανών σας.

 

7. Μείωση εξόδων. Η αξιοποίηση αυτών που έχετε σημαίνει έλεγχο της χρήσης του προϊόντος σας, ελέγχοντας το απόθεμά σας, την μείωση σπατάλης και την αγορά μεγάλων ποσοτήτων. Ποτέ να μην συμβιβάζεστε στην ποιότητα, διότι αυτό θα σας κάνει να χάσετε πελάτες. Χρησιμοποιήστε το καλύτερο διαθέσιμο τζελ νυχιών της αγοράς και να είστε υπερήφανες για αυτό. Τα τζελ  της LCN και της Akzentz είναι μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές. Μιλήστε μαζί μας.

 

8. Κερδίστε ξανά παλιούς πελάτες. Επιδιώξτε να πάρετε πελάτες που δεν έχετε δει για κάμποσο καιρό και να έρθουν πίσω στο ινστιτούτο σας. Υποθέτοντας ότι μία πελάτης δεν έφυγε επειδή ήταν δυσαρεστημένη με τη δουλειά σας, συνήθως δεν είναι τόσο δύσκολο (ή ακριβό) για να την κερδίσετε ξανά όπως είναι να βρείτε μία νέα πελάτη. Εάν διατηρείτε μια βάση δεδομένων με όλες τις πελάτισσες σας, διαβάστε την και εντοπίστε αυτές που δεν έχετε δει για τουλάχιστον τρεις μήνες. Υπάρχουν πολλές ιδέες προώθησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξανά κερδίσετε τις πρώην πελάτισσες. 

 

9. Συνεχίστε την επιμόρφωσή σας. Έχει αποδειχτεί πως η επιμέρους μόρφωση  είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αυξήσετε το εισόδημά σας, ιδιαίτερα για τους τεχνίτες νυχιών. Η βιομηχανία νυχιών είναι γεμάτη με προηγμένη εξειδικευμένη εκπαίδευση, αλλά μην περιοριστείτε μόνο στην εκπαίδευση ομορφιάς.

 

Αν και οι συμβουλές μας είναι σχεδιασμένες για να σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερα χρήματα γρήγορα, το εισόδημά σας δεν θα αυξηθεί εν μία νυκτί. Το πιο σημαντικό πράγμα (και ίσως το πιο δύσκολο) είναι να είστε υπομονετικές. Μην απογοητευθείτε αν δεν δείτε άμεσα αποτελέσματα. Έχε πίστη και θα ανταμειφθείτε δεόντως.

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι στη διάθεση σας. Τηλεφωνήστε σήμερα στο  22454554

Article Categories