O Διευθυντής της PHYTOMER εξηγεί γιατί είναι η καλύτερη επιλογή για ένα SPA

O Διευθυντής της PHYTOMER εξηγεί γιατί είναι η καλύτερη επιλογή για ένα SPA

23 February 2017

Tristan Lagarde
Διευθυντής Πωλήσεων και Ψηφιακής Ανάπτυξης PHYTOMER, France 
 
Γιατί τα κορυφαία spa και ινστιτούτα ομορφιάς έχουν ως πρώτη επιλογή τη Phytomer;
Ένα ινστιτούτο ομορφιάς ή ένα spa ουσιαστικά είναι μία εξειδικευμένη επαγγελματίας αισθητικός. Ως εκ τούτου θα πρέπει να αφήνεστε στην εμπειρία ενός ομοϊδεάτη επαγγελματία συνεργάτη.  Οι πελάτες και οι επισκέπτες μεταβαίνουν στο ινστιτούτο σας ή  στο spa για τις μοναδικές επαγγελματικές σας γνώσεις. Πρέπει και είναι απαραίτητο να εγγυηθείτε πως διάθετε αποτελεσματικότερα προϊόντα από ό, τι σε άλλα μέρη, παρέχοντας μια εμπειρία υψηλής ποιότητας για τον πελάτη ο οποίος περιμένει από εσάς αξιόπιστες συμβουλές σχετικά με προϊόντα λιανικής που θα τον βοηθήσουν να βελτιώσουν το δέρμα του μέρα με τη μέρα.  
3 σημεία στρατηγικής: καινοτόμα αποτελέσματα, εποικοδομητικά πρωτόκολλα και πειστικά επαγγελματικά εργαλεία. Όλα τα παραπάνω αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για την PHYTOMER. Είμαστε τα νέα σύνορα της περιποίησης του δέρματος, επειδή σκεφτόμαστε διαφορετικά για τις ανάγκες σας:
Είμαστε μία από τις λίγες εταιρείες που διαθέτουν δικό τους εργαστήριο πλήρες με πλήρες ενεργό συστατικό. Το κέντρο μας R&D είναι μοναδικό στον κόσμο λόγω της ικανότητας να αναπτύσει φυσικά αλλά υψηλής τεχνολογίας ενεργά συστατικά με βιώσιμο τρόπο. Λαμβάνετε ισχυρή επαγγελματική περιποίηση δέρματος.
Επειδή το δέρμα είναι όμορφο στα χέρια των επαγγελματιών, η PHYTOMER προσφέρει αξιοσημείωτες χειρωνακτικές θεραπείες στις εγκαταστάσεις των Spa της. Ξεχωρίζετε και δημιουργείτε μια εντυπωσιακή στιγμή.
Το κόστος των θεραπειών μας, η αναγνωρίσιμη επωνυμίας μας, τα εξορθολογισμένα logistics, τα ψηφιακά μας εργαλεία (E.Connect, νέο App κλπ) όλα συμβάλουν στην ανάπτυξη την επιχείρησή σας. Έτσι μπορείτε να είστε πιο επαγγελματίες όσο αφορά την παροχή συμβουλών στους πελάτες σας και ταυτόχρονα η επιχείρησή σας να  μεγαλώνει.
Έτσι η PHYTOMER έχει μετατρέψει τη  θάλασσα σε περιποίηση του δέρματος εδώ και σχεδόν 50 χρόνια αποκαλύπτοντας τη γυναικεία ομορφιά. Αυθεντική, φυσική και ζωντανή ομορφιά.
Επιπλέον όμως, η PHYTOMER έχει μετατρέψει τη βιομηχανία μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Spa και των ινστιτούτων αισθητικής που αυξάνονται μέρα με τη μέρα.
 
Πώς μπορεί η Phytomer να πάει ένα βήμα παρακάτω τους επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς;
Κάθε προϊόν της PHYTOMER εξακολουθεί να είναι μια πρωτότυπη δημιουργία για την ενίσχυση της ομορφιάς και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.
Αλλά προκειμένου να παραδώσουμε νέας γενιάς καινοτόμα και βιώσιμης περιποίησης δέρματος, εργαζόμαστε σκληρά για την παροχή ισχυρής υποστήριξης στους εταίρους μας με σύγχρονες λύσεις. Στόχος μας είναι να προσθέσουμε επιπλέον στοιχεία στον επαγγελματισμό τους για να βοηθηθούν να επεκταθούν.  Μερικά τέτοια παραδείγματα είναι η έναρξη του E.Connect, η οποία είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης, με όλες τις θεραπείες και τα προϊόντα. Πιο πρόσφατα, μόλις ολοκληρώσαμε μια επαγγελματική εφαρμογή που θα επιτρέψει στους επαγγελματίες ομορφιάς να έχουν όλες τις γνώσεις για τα προϊόντα της PHYTOMER με ένα άγγιγμα των δακτύλων τους, καθώς επίσης θα τους βοηθήσει να καταγράψουν  όλες τις συμβουλές που έχουν δώσει στους πελάτες τους.
Αισθάνονται περισσότερη αυτοπεποίθηση και να είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για να βοηθήσουν τους πελάτες τους. Τέλος, κατά το επόμενο έτος θα εργαστούμε σε μια σειρά από εργαλεία τα οποία θα βοηθήσουν τα Spa και τα κέντρα αισθητικής να προσπαθήσουν να έρθουν σε επικοινωνία με  πελάτες και προοπτικές χρησιμοποιώντας μια σειρά από ψηφιακά εργαλεία.
 
 
Ποια είναι η μεγαλύτερη καινοτομία των τελευταίων 5 ετών από τη Phytomer και τι περιμένουμε στο μέλλον;
Αναμφισβήτητα ένας βασικός παράγοντας που αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι ότι κατέχει τη θαλάσσια βιοτεχνολογία. Σήμερα, αυτό που είμαστε σε θέση  να κάνουμε είναι η καλλιέργεια της θάλασσας, η καλλιέργεια πλαγκτόν-όπως μικροοργανισμούς, μικροφυκών  ή μακροφυκών. 
Ελάχιστες επιχειρήσεις παγκοσμίως έχουν την ικανότητα να κάνουν κάτι ανάλογο. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν διεξάγουν έρευνες για νέα ενεργά συστατικά. Αυτό σημαίνει ότι PHYTOMER μπορεί να αναπτύξει νέα ενεργά συστατικά που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, με αξιοσημείωτες επιδόσεις. Επιπλέον, σημαντικότερο, αυτή η παραγωγή μπορεί να γίνει με πολύ βιώσιμο τρόπο: Δεν χρειάζεται να βγούμε στην άγρια φύση για να μαζέψουμε ή ενδεχομένως να βλάψουμε τους φυσικούς πόρους.  Αντιθέτως, υπάρχουν κάποια είδη όπου μπορούμε να τα τοποθετήσουμε τώρα πίσω στο περιβάλλον. Μπορούμε να αποφύγουμε τη χρήση χημικών προϊόντων ή συνθετικών ουσιών που αναπτύσσονται  και να τα εξαγάγουμε αυτά τα ενεργά συστατικά.  
Μπορεί να γίνει σε πρώτη ζήτηση των αναγκών μας, και  ως εκ τούτου να περιοριστούν οι σπατάλες. Έχουμε ήδη δει κάποιες θεμελιώδεις μεταβολές στα δραστικά συστατικά τα οποία παράγουμε και η  συγκεκριμένη τεχνολογία έχει απίστευτες προοπτικές.
 
 
Τι συμβουλή θα δίνατε σε ένα νέο επαγγελματία αισθητικό που ενδιαφέρεται να ανοίξει ένα καινούριο χώρο;
Ξεκάθαρα να έχετε πάθος και να είστε περήφανοι. Η οργάνωση, ο σοβαρός σχεδιασμός και η σκληρή δουλειά αποτελούν τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας. Έχοντας πάθος, θα σας βοηθήσει να πουλήσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας αβίαστα. Επίσης θα εμπνεύσει την ομάδα σας και τους συνεργάτες σας και εγγυημένα θα τους αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  
Δεύτερον, να είστε υπερήφανοι. Μια συνηθισμένη παγίδα για πολλούς επαγγελματίες  είναι να αισθάνονται φοβο μπροστά σε πελάτη. Η συστολή αυτή σημαίνει ότι δεν περάσει στις βασικές συμβουλές σχετικά με τα συνιστώμενα προϊόντα ή υπηρεσίες. Σηκωθείτε, ισιώστε την πλάτη σας και να είστε υπερήφανοι για τις γνώσεις, τα σπα και τα χέρια σας. Γνωρίζετε ακριβώς τι είναι καλό για το δέρμα του πελάτη σας. Ασυνείδητα ή συνειδητά, και αυτοί γνωρίζουν ότι ξέρετε καλύτερα. Αλλιώς γιατί να είναι στο spa ή στο ινστιτούτο σας. Ως εκ τούτου να δίνετε συμβουλές,  να τους προτείνετε προϊόντα και  να τους λέτε γιατί πιστεύετε ότι πραγματικά μπορείτε να τους βοηθήσετε. Με μια καλή ομάδα και καλά προϊόντα, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να εκφράσετε  τη γνώμη σας και να δώσετε συμβουλές.
 
Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας για την Phytomer και πώς τα καταφέρατε να κάνετε την εταιρεία να ηγείται στον τομέα της θαλάσσιας βιοτεχνολογίας;
 Περάσαμε πολύ χρόνο στοχεύοντας στο ποιοι είμαστε, ποιες είναι οι αξίες μας, ποιο είναι το πάθος μας και πως ξεκίνησε η όλη ιστορία με την εταιρία. 
Επικεντρωθήκαμε ιδιαίτερα στο ερώτημα «γιατί η PHYTOMER;» και έτσι κάναμε μεγάλα βήματα προς τα εμπρός. Όντως, παρατηρώντας τους ανθρώπους που αποτελούν την ομάδα της Phytomer, η οικογένεια και οι μακροχρόνιοι συνεργάτες, καταλαβαίνουμε πως όλοι μοιραζόμασταν το ίδιο πάθος. Το πάθος να παρέχουμε φυσικό, λαμπερό  και υγιές δέρμα για άνδρες και γυναίκες ανά τον κόσμο. Είμαστε τυχεροί που ζούμε και εργαζόμαστε δίπλα στη θάλασσα, που βλέπουμε και γνωρίζουμε τα οφέλη της και αυτό ακριβώς επιθυμούμε: να το μεταβιβάσουμε. Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί το πάθος μας για την επιστήμη και τη μελέτη του δέρματος και μπορούμε να δούμε το ενδιαφέρον ως προς την αξιοποίηση της ανθρωπιστικότητα και την ήπια δύναμη της επιστήμης για να παραδώσει ό,τι καλύτερο για το δέρμα. Είναι ενδιαφέρον να δούμε τι προκαλεί ο ανταγωνισμός ή να εξετάσουμε άλλες βιομηχανίες για να πάρουμε ιδέες. Αποτελεί όμως επικίνδυνο παιχνίδι να προσπαθούμε συνεχώς να μιμηθούμε ή να ανησυχούμε για τους άλλους. Αν εσύ ως άτομο ή εταιρεία δαπανάς τεράστια ενέργεια δίνοντας ό,τι καλύτερο διαθέτεις και εξακολουθείς να θέλεις να κάνεις περισσότερα, θα παράγεις κάποια όμορφα πράγματα, που είναι ελκυστικά γεμάτα πάθος.
 
Για περισσότερες πληροφορίες πως μπορείτε να εντάξετε τις θεραπείες της PHYTOMER στο Ινστιτούτο ή το SPA σας, καλέστε μας στο 22 45 45 54. 

Article Categories